Mark V. 09/01/2023

Een bikefit laten doen bij Raf en Nik.

Ik moet zeggen dat ik er niet echt in geloofde maar het resultaat is enorm.

Na een leuke ontvangst een babbeltje en een bakje koffie zijn ze eraan begonnen. Een lekker ontspannen sfeer zorgde ervoor dat de 3 uurs voor de fit zo voorbij waren.

Na de eerste fietsrit merkte ik al dat mijn knie en onderrug pijn verdwenen was. Ik trap ook veel soepeler wat de lange ritten een stuk aangenamer maakt.

Ik had enkel nog last van een paar slapende vingers maar daar ben ik dezelfde week dat ik er melding van gemaakt had mogen terugkomen. En het was beter maar nog niet helemaal gedaan. Dus nog 1 keertje terug en nu is het helemaal opgelost.

Het is niet enkel de positie die is aangepast maar met sommige handige tips, dingetjes waar je op kan letten ben ik nu helemaal klaar voor het fietsseizoen.

Voor de mensen die twijfelen, ‘niet doen’ gewoon gaan en je zal versteld staan.

Raf en Nik nog nen dikke merci. En ik kom nog wel is een koffie drinken als ik in de buurt ben.

 

Van Hoeck M.

'Nog is Merci voor de aero positie. Gisteren vol in den aanval gekoerst me heel veel wind. Wattages kunnen besparen door men aero houding. Kom men reserve fiets ook nog is hetzelfde laten zetten als da mag 👍🏼'

 

Kristof V. 2/10/2022

Toch nog even laten weten dat ik ondertussen al wel meerdere malen gefietst heb.

Wat zijn mijn bevindingen na de bikefit.

De aanpassing aan de schoenplaatjes en mijn steunzolen zorgen er voor dat mijn voeten niet meer in slaap komen en comfortabel langere ritten kan rijden.

De positie op de fiets geeft me een meer ontspannen gevoel van fietsen en wat me opvalt is dat er minder snel verzuring in de bovenbenen optreedt.

Verder ben ik nog aan het wachten op mijn nieuwe stuur met 1cm kortere pen. Wat dan ook wel een kortere positie meebrengt.

 

Maar om een lang verhaal kort te maken.

Het was de moeite waard om bij jullie langs te komen en als er in de toekomst nog een probleempje zich voordoet, gaan jullie me zeker terugzien.

 

Thomas DV. 30/09/2022

Ben er geraakt, je ziet je drinkbussen op mijn fiets zitten. 7 dagen, 230 km per dag, alleen met bagage Mooi weer maar wel wind tegen (zuidoosten) bedankt voor de excellente service en blij dat je nu ook zadels van Sq lab in het gamma hebt.

 

 

Laurens V 06/09/2022

Omwille van nek en rugpijn, heb ik bij Raf en Nik een bikefit laten uitvoeren. Ik ben er meteen goed ontvangen en er wordt ook rustig de tijd genomen om verschillende posities te testen en uit te proberen. Ik wacht nog op de bestelde kortere stuurpen waarmee ik zonder probleem ook nog mag langs komen. Zeker een aanrader dus!

 

Ruben U.  12/07/2022

Hele fijne ervaring achter de rug dankzij Nik en Raf. Professionele bikefit gehad, met de nodige goede nazorg in het kiezen van een andere fiets. De mechanische fiets van Shimano welke ze gebruiken, kan je ideale fietspositie tot op de millimeter bepalen.

 

Yves Vanhove 01/07/2022

Kennis van zaken, goeie opvolging en service. Wat wil je meer?

 

Sander L.  21/05/2022

Zeer blij dat ik de bikefit heb laten doen bij jullie, sindsdien zeer veel gefietst.

Wat een duidelijk verschil in comfort,zo goed als geen last meer. Juist soms wat last in de bovenarm/elleboog maar dit is na 50km weer weg. Om deze reden wel aan het uitkijken voor een smaller stuur zoals jullie hebben aanbevolen.

Zeker ook een verbetering in prestatie, kwestie van nu de juiste spieren te trainen :).

Heb al enkele mensen jullie richting uitgestuurd ook,

Veel succes nog met jullie zaak, bedankt !

 

Dennis H. 11/05/2022

Een paar weken geleden een bike fit laten doen bij Nik en Raf.

Ontspannen sfeer, veel uitleg gekregen omtrent wat ze waarom deden. Best wel leerrijk en dit was niet mijn 1ste bikefit (mijn 3de)

Het resultaat was bij mij echt verassend, ik fiets zonder kwaaltjes en ook nog eens veel vlotter.  Alles is aan bod gekomen, zadelpositie en ook zadelhoek, zelfs mijn shifter zijn verzet om van mijn slapende handen af te geraken, al geloofde ik daar niet in maar toch heeft Raf het klaargekregen zodat mijn handen niet meer tintelen.   Mijn linker been had eerst een eigen leven maar na enkele aanpassingen aan mijn schoenplaatjes en toevoeging van bepaalde shims is dit been netjes uitgelijnd waardoor het ook meer effectief is geworden.

En dan den topper nog. De custom bike zolen, wat een genot aan uw voeten. Naar mijn mening moeten ze elke bike fit starten met ‘custom bike zolen’. Een echte aanrader en geweldige upgrade voor uw schoenen en voeten.

Nogmaals merci mannen voor de aangename en toffe fit.

Keep up the good work.

 

Ruben E. 2 juli 2022

Vandaag 130 km zonder last en serieus doorgepeerd. Denk dat we vertrokken zijn👌 dikke merci alvast !

 

Pricilla V. 29 april 2022

Hey manne, 2 kleine ritjes gedaan tot nu toe en niks last gehad, nog is dikke merci voor de goede zorgen 😘

 

Glenn M. 28 april 2022
Voor zij die twijfelen, direct doen!! Heb bij nick en raf een bikefit en sidas zolen laten doen. Tijdens de bikefit schrok ik ervan hoeveel dieper mijn stuur moest terwijl ik deze na aankoop al direct hoger had laten zetten. Verschil is enorm! In de goede zin. Na mijn eerste rit na de fitting kreeg ik half uur na de rit nekpijn maar moet nog wel een ander stuur aanschaffen op hun advies. Je zou denken een stuur dat 2 cm smaller word is niet veel verschil maar ik voelde dat enorm goed op de bikfit fiets. Pijn en slapende handen en ellebogen zijn volledig weg! Raf en nick zijn ook 2 vlotte en leuke kerels en weten goed waar ze mee bezig zijn. Nogmaals, direct doen!

 

Laurens H.  15 april 2022

Nieuwe fietszolen laten maken en dit weekend uitgebreid getest en zeer goed bevonden!!

 

Eric H 12 april 2022

Het is een hele verbetering.

Tom C. 4 april 2022

inmiddels heb ik naar aanleiding van de bike-fit een nieuw stuur aangeschaft: Vision metron 5d compact (38cm breed en 90mm lang).  Kan nu lekker veel in de beugels rijden zonder dat dit oncomfortabel voelt.

Heb veel minder last van 'tintelingen' in de handen en zit veel minder overstrek met de armen.

 

Flor M. 04 april 2022

Bike Adjust, een team dat met hart en ziel bezig is om samen met u de naar de perfecte afstelling te zoeken. Wat theoretisch de juiste positie is , is niet altijd in werkelijkheid de juiste. Dit team houdt met alles rekening en zorgt voor een persoonlijke afstelling

 

Timmy E. 17 maart 2022

Alvast bedankt om mij op de hoogte te houden. Ik zal zeker een keertje passeren om het zadel te proberen.

Verder ben ik zeer tevreden van de afstelling van mijn fiets. Vooral het zooltje in de schoen en de afstelling van de schoenplaatjes is een wereld van verschil.

Ook de afstelling zelf is zeker beter geworden waardoor ik mij comfortabeler voel op mijn fiets.

 

 

Andre DW 14 maart 2022

Die zolen is al oke was van de voormiddag gestopt om voor morgen af te spreken en uwe collega heeft dat direct gedaan waarvoor dank geeft een veel beter gevoel heb ik al ondervonden

 

Gunther H. 14  maart 2022

Bevinding custom zolen.

ik heb ondertussen 6h op de fiets gezeten en de zolen dus uitvoerig kunnen testen.

Het is een aangename verrassing , voelt echt heel goed, zeker en vast een mooie upgrade op de nieuwe schoenen !

Ik voel duidelijk een veel betere ondersteuning, dit in combinatie met de schoenen en de rode schoenplaatjes resulteert in een veel betere krachtoverbrenging en dus sneller fietsen.

Weeral een serieuze verbetering !

Merci  mannen !

 

Gunther H. 10 maart 2022

Ik ben zaterdag voor de eerste keer gaan rijden met de MTB na de bikefit, ook op de MTB een zeer goed gevoel en geen slapende vingers gehad.

 

Cis DW. 2 maart 2022

Super tevreden!! Eindelijk klaagt hij na het fietsen niet meer over zijn rug en knieën!

 

Darko M.15 februari 2022

Merci voor de top service mannen! Jullie zijn echte professionele bike fitters!

 

Koen B. 13 februari 2022

HoiToppers gisteren 85km ontspannen kunen fietsen zonder pijn en vandaag bloktraining gedaan op de rollen met intervals van 350 watt zonder enige moeite dat beloofdmerci he mannen
Ps heb mijne maat ook al overtuigd

 

Tom C. 10 februari 2022

Mooi gedaan mannen. Zeer content!

 

Gunther H.  10 februari 2022

Dag Nick, Raf,

Zoals afgesproken met de bikefit hier wat feedback over het resultaat. Donderdag voor de eerste keer op de rollen gereden na de bikefit, heb 1h gereden en kreeg na 45min last van tintelende vingers in de linker hand. Gisteren opnieuw op de rollen deze keer voor 2h, opnieuw na 40min tintelende vingers in de linker hand. Ik was zelf verrast dat ik het 2h kon volhouden 😁. Ik trap zonder extra inspanning 30W meer dan voor de bikefit  ik merk echt duidelijk verschil dat ik veel beter op de fiets zit en met minder inspanning meer resultaat bereik. Vooral een meer ontspannen gevoel tijdens het fietsen.

Ik ben zaterdag voor de eerste keer na de bikefit buiten gaan rijden, met de stuurpen van 60mm is de fiets wel erg nerveus. Het is te doen maar als ik kan kiezen zal ik opteren voor een langere stuurpen. We waren naar Diest gereden, de poggio gaan trotseren 😊. Ik merk toch duidelijk verschil na de bikefit,  goed werk geleverd mannen ! Ik had al veel vroeger een bikefit moeten laten doen …

Nogmaals hartelijk dank voor de aangename ervaring bij Bike Adjust !

Vriendelijk, gemoedelijk en professioneel !

Men zegge het voort en hopelijk kan ik jullie hierdoor nieuwe klanten bezorgen.

Ik stel het enorm op prijs dat jullie echt de tijd nemen en degelijk advies geven.

 

Tom N. 8 februari 2022

Hey Nik en Raf, ondertussen een 8-tal keer gereden met de nieuwe fietsafstelling en zadel en pijn van schuren aan binnenkant van mijn benen is volledig weg! Zalig om zo te fietsen 😁 Nog eens nen dikke merci voor de fit

 

Leen L. 25 januari 2022

Bedankt voor de super service!

 

Roger W. 19 januari 2022

Heb 300km gereden zaterdag zondag 150 km en gisteren rit van 150 km alleen super gevoel en morgen rit naar de bocht van bath 100km

 

Jef Vdb 15 januari 2022

Hoi,ik wou even laten weten dat ik enorm tevreden ben over de positie van mijn schoenplaatjes en de zooltjes. Na toch al verschillende uren op zwift is het verschil echt merkbaar. Topwerk

 

Kelly G. 11 januari 2022

Mooie cadeau van zijn Peter en tante Jelle Evy Brabants had onze senne gekregen!! Zeer professionele gasten , toffe mannen en deskundige uitleg door Raf Van Kerckhoven en Nik Hufkens.. als mama veel bijgeleerd!! Senne Brabants super content weer !! start van een mooi seizoen!!

 

Gert S. 5 januari 2022

Gistern bij bike adjust langs geweest en vandaag direct voor een rit van bijna 4 uur vertrokken met mijn aangepaste fiets. Lang geleden dat ik nog met zoveel plezier op mijn koersfiets gezeten heb.Vaarwel kleine en grotere pijntjes en geen slapende handen. AANRADER merci mannen .

 

Joris V. 29 december 2021

Merci voor de TOP service.

 

Cannaerts R. 19 oktober 2021

Super service ! Ze blijven proberen tot het goed is.
Super blij wat ze voor mij gedaan hebben.

 

Eddy J. 11 oktober 2021

Super service vriendelijk team geen zadelpijn niet meer door de goede afstelling van mijn racefiets. Ze blijven bezig tot het goed is.
Bedankt

 

Kurt D. 13 september 2021

Top service en super vriendelijk team, alle pijntjes zijn weggewerkt door de huidige afstelling.

 

Naets B. 12 september 2021

Nooit in gelooft maar is wel degelijk een groot verschil. Ikzelf heb rug en nekklachten en ze zijn erin geslaagd om mij comfortabel op mijn fiets te plaatsen. En betere prestaties te laten leveren. Geen moment spijt van. Ook de zolen in mijn fietsschoenen zijn heel comfortabel een echte aanrader!!!

 

Dimitri V.  9 september 2021

super service !
blijven werken tot alle klachten weg gewerkt zijn aanrader .